Training ‘Word Meesterverteller!’

In Almere verzorgde ik onlangs (september 2018) een training van 4 woensdagavonden waarin ik leerkrachten trainde in het vertellen van verhalen in de klas.

Na afloop keken tien juf- en meester-vertellers terug op een mooie reeks. Niet alleen hadden we op een prettige en inspirerende manier samen gewerkt, maar ook waren er daadwerkelijk in de weken tussendoor veel verhalen in de klassen verteld.

In Almere verzorgde ik onlangs (september 2018) een training van 4 woensdagavonden waarin ik leerkrachten trainde in het vertellen van verhalen in de klas. 

Na afloop keken tien juf- en meester-vertellers terug op een mooie reeks. Niet alleen hadden we op een prettige en inspirerende manier samen gewerkt, maar ook waren er daadwerkelijk in de weken tussendoor veel verhalen in de klassen verteld. Hieronder een collage van hun eigen reacties:

Reacties Word Meesterverteller 2018

De training werd aangeboden via het Centrum voor Cultuuronderwijs Almere: Collage. Praktijkgericht, aansluitend bij de verschillende deelnemers en gegeven door een verhalenverteller die zelf zeven jaar les heeft gegeven. Deze training past uitstekend binnen een divers opleidingsprogramma van een onderwijsstichting.

Of, zoals ik bij de eerste bijeenkomst zei: “Als je goed kunt vertellen, weet je hoe je de aandacht van leerlingen vast kunt houden, kun je inspelen op wat er in je groep gebeurt en kun je hun verbeeldingskracht en fantasie prikkelen. Het maakt je simpelweg een betere leerkracht.”

Ook interesse in een training, workshop of lezing van verhalenverteller Rudolf Roos?
Neem contact op om samen te kijken naar de mogelijkheden.