Portfolio

Als professioneel verhalenverteller richt ik me vooral op grotere projecten en activiteiten in het veld van onderwijs en educatie.

Partnerschap staat daarbij centraal. U kent uw eigen school / instelling / bibliotheek het beste. Ik neem mijn expertise als professioneel verhalenverteller en als leerkracht mee (zeven jaar onderwijservaring in de bovenbouw). Samen geven we een mooi project of een mooie reeks activiteiten vorm.

Zodat we achteraf met een prettig gevoel terug kunnen kijken op goede resultaten.

Verhalenverteller Rudolf Roos Kunst & Cultuur Project Basisschool

Elke twee jaar heeft de Jozefschool in Aalsmeer een bijzonder Kunst & Cultuurproject. In November 2015 stond de kunst van het 'Verhalen Vertellen' centraal en werd dit ingevuld door professioneel verhalenverteller Rudolf Roos met voorstellingen, workshops en een inspiratiemoment voor het team.

Vooraf werd het project uitgebreid doorgesproken met de twee ICC-ers (Interne Cultuur Coördinatoren) van de school. Zij gaven het project binnen de school vorm.

Na afloop werd het project intern in de school geëvalueerd met leerkrachten én leerlingen.

Lees meer...

nieuweverhalenclub

Voor het derde jaar op rij verzorgt verhalenverteller Rudolf Roos voor de Nieuwe Bibliotheek in Almere de 'Nieuwe Verhalenclub'.

Een maandelijks terugkerend programma met kwaliteit waarin boeken, vertelde verhalen, gezelligheid en ontmoeting centraal staan.
Altijd rond een aansprekend thema voor de doelgroep: kinderen van 9-12 jaar.

En, zo zeggen de kinderen... het is ook nog eens heel erg leuk!

Lees meer...

Ebook Juffen en Meesters Onvergetelijke Verhalenvertellers

Gratis inspirerend ebook (13p.)

  • over onvergetelijke juffen en meesters
  • over onvergetelijke vertelde verhalen
  • en met een verhaal dat ook jij kunt vertellen in jouw klas

Voornaam

E-mailadres

Door het ebook aan te vragen abonneer je je ook gelijk op de gratis maandelijkse nieuwsbrief. Wil je die in de toekomst niet meer ontvangen dan kun je je eenvoudig afmelden.

Ga naar boven