cover200png

 

Voornaam

E-mailadres


 

 

Beste (aanstaande) juf of meester,

ik heb zeven jaar met heel veel plezier lesgegeven op de basisschool. Dat is een avontuur, waarin je met vallen en opstaan de leerlingen een hoop leert. En wat ontdek je ook zelf een hoop!

Misschien herinner je je zelf nog wel een meester of juf van je basisschool. Best wel bijzonder eigenlijk dat die je nog steeds bijgebleven zijn.

In dit inleidende korte ebook schrijf ik over de meesters en juffen die zich onvergetelijk maakten door verhalen te vertellen in de klas. Ik geef een voorbeeld van een kort verhaal dat ook jij kunt gebruiken. Je kunt het ebook (13 pagina's) zien als een inleiding op de artikelen op deze website. Ik stuur het je graag gratis toe.

 

Hoe werkt het?

Wanneer je het ebook aanvraagt krijg je een email met een link om de aanvraag te bevestigen. Zodra je de aanvraag bevestigt, stuur ik je het ebook op.
NB: Het ebook is een PDF-bestand, dat je vrijwel overal gewoon kunt bekijken. Als het niet lukt kun je het programma Adobe Acrobat Reader downloaden.

 

Bonus:  Na dit ebook stuur ik je gratis een half jaar lang eens per maand een artikel toe over verhalen vertellen in de klas. Eens per kwartaal ontvang je mijn nieuwsbrief rondom verhalen vertellen in het onderwijs. Natuurlijk kun je je daar gemakkelijk voor afmelden als je die niet meer zou willen ontvangen.

 

Waarom doe je dit?

Het vertellen van verhalen heeft mij geraakt en ik heb ervaren dat het werkt in de praktijk van het onderwijs. Graag wil ik daar andere leerkrachten mee inspireren. Dit is een manier om met elkaar in contact te komen.

 

Ga je me straks reclame sturen voor koelkasten, tandenborstels en de nieuwste bruidsmode?

Nee, ik heb een hekel aan spam, net zoals jij. Ik gebruik je emailadres alleen voor het toesturen van het ebook, de artikelen en de nieuwsbrief.

 

cover200png

 

Voornaam

E-mailadres


 

 

Ik wens jou en je leerlingen veel mooie verhalen toe.

met hartelijke groet,

 

 

rudolfgeschreven

 

Verhalenverteller Rudolf Roos

 

Ga naar boven